ti guarda dal Grande Inquisitor

De Munt 2010-2011 [terug]

Opmerkingen ...

3

van De Palmenaer Marc <marcdepalmenaer@...> op donderdag 18 maart 2010 om 17:49

@ricci, moet eerlijk bekennen dat de programering me minder aanstaat dan vorig seizoen.
Ik heb zelfs een weekje Firenze geboekt vandaag, ik zal nog de voorstellingen uitkiezen die ik echt wil zien, voorts een paar keer naar Amsterdam en Keulen en de Kinepolis voorstellingen blijf ik ook trouw, je moet nu eenmaal keuzes maken in dit korte leven.
Ps: Wat de VLOS betreft het zal veel beter moeten zijn dan dit seizoen, of anders blijf ik er buiten.

2

van ricci <riccifrederic@...> op woensdag 17 maart 2010 om 23:33

Hallo Marc? Wat krijgen we nu? Inzicht? Toch toegeven dat de projecten van PDC eigenlijk niks voorstellen?
Heb heel wat problemen met de castings, Cutler is een goeie zanger en john osborn heeft kwaliteiten maar Raoul zingen is toch nog wat anders. Heb ook vragen bij Delunsch maar ook bij Rouillon die nu toch wel op zijn retour is. Liedrecitals? Je zal me d'r niet zien.
Nabucco concertant, hebben we dat nu echt nodig. Dobber was een heerlijke macbeth in amsterdam maar is blijkbaar reeds 'kapot' gezongen en cornetti as abigaille? Ik ga d'r niet voor betalen. Zoals Marc juist zegt er is meer dan opera in het leven en hoe ouder je wordt marc, hoe meer dat je dat zal beseffen. Hopelijk bieden de vlos en luik wat beters anders wordt het twee voorstellingen in Parijs...PDC toont heel veel "intolerantie" t.o.v. een bepaald soort publiek en van stemmen (vooral mannen dan) heeft hij nooit echt kaas gegeten dat was in amsterdam al duidelijk. en dan mag kurt van Eeghem nog zoveel hijgen als ie wel over Idomeneo (ons kent ons weet je wel) er zal geen kat meer door komen kijken. Mijn eens zo mooie Brussel is not anymore the place to be al was hetmaar voor de veiligheid rond het munt gebouw. Zogezegde tolerantie heeft geleid tot de Bronx aan de Zenne en dit is onomkeerbaar. Intriest en tijd voor een bakje troost en een CD

1

van De Palmenaer Marc <marcdepalmenaer@...> op woensdag 17 maart 2010 om 23:19

Mmm, ik ga eerst toch mijn abo van AA Gent vernieuwen:-)er is meer dan opera in het leven.