ti guarda dal Grande Inquisitor

Joyce DiDonato in het PSK [terug]

Opmerkingen ...

6

van Ricci <riccifrederic@...> op donderdag 7 februari 2013 om 12:59

Mevrouw De Vos nu vraagt u me wat : kan toch niet heel mijn operaverleden hier neerpennen. Operas zag ik in Gent en vooral Antwerpen (in die toen nog gezelige KVO) EN met goeie zangers (Pavarotti -ter vervanging van Di Stefano, Olivero, Oltrabella, Van Quaille, Serverius, Andrea Nevry (wat een klasse) Verbruggen etcetc) en dirigenten (Martelli!!). Ze gaven veel meer operas (en operettes) dan nu en heb zo een groot deel van het repertoire gezien waarvan ons Stefaantje alleen maar kan van dromen : Quiten Matsys, Leoncallo's La boheme, L'Arlesiana...Heb zelfs in de KVO Rina Gigli gehoord in een fantastische Butterfly.........

5

van Simonne De Vos <devos.simonne@...> op woensdag 6 februari 2013 om 21:04

T.a.v. de Heer Ricci..... Hij spreekt over operakunst van de jaren zestig en zeventig. Waar heeft hij de opera's gezien en wie waren de operazangers? Ik ben écht benieuwd!

4

van ricci <riccifrederic@...> op woensdag 6 februari 2013 om 19:42

en had joyce dat concert op een WE gezongen was ik wel geweest...Heb haar reeds live meegemaakt in de Met en Covent Garden maar meer mensen dachten over de planning zoals ik anders zou de zaal geen lege plekken hebben gehad.

3

van Stefan Caprasse <stefan.caprasse@...> op woensdag 6 februari 2013 om 10:25

De grootste hulde aan Joyce ! Wat een prachtige stem !
Wat een stembeheersing en een virtuositeit ! En ondanks het vele volk een sympatieke dame zoals ik bij de signeersessie mocht ondervinden... (Het permanente dansje van de soloviolist mocht er ook zijn !)
Dat de heer Ricci op een maandagavond, afgepeigerd als hij ongetwijfeld is, hiervoor geen moeite meer wil doen laat mij ( en waarschijnlijk iedereen ) Siberisch koud (evenals trouwens zijn eeuwigdurende haatcampagne tegen 'PDC').
Ik ben heel blij dat ik er was ook al behoor ik ook tot de mensen 'die nog moeten werken'.

2

van ricci <riccifrederic@...> op dinsdag 5 februari 2013 om 23:53

op een maandagavond????
Er zijn nog mensen die moeten werken en om na je werk en afgepeigerd nog naar brussel te rijden, parking te zoeken e.d., neen ik had er daarom geen zin in.

1

van de Palmenaer Marc <marcdepalmenaer@...> op dinsdag 5 februari 2013 om 18:06

Niet te geloven dat de zaal niet volzet was voor deze diva vh moment!!!